Over ons

Een aantal jaren geleden, keek ik veel voetbalwedstrijden op tv in mijn studentenkamertje, waarbij de wedstrijden natuurlijk werden onderbroken door commercials. Dit was veelal tot ergernis, maar ik merkte dat iedereen een uitgesproken mening had over vrijwel elke commercial. Of je nou wilt kijken of niet (meestal liever niet), commercials doen wat met je.

Toen besefte ik mij: deze informatie blijft nu in mijn studentenkamertje hangen maar dit moeten bedrijven horen. Het is zo waardevol om te horen wat commercials, en daarmee een belangrijke uiting van jouw merk, nou echt doen in de hoofden en huiskamers van de mensen die je wilt bereiken.

Het gevolg: dit platform waarop iedereen zich kan uitspreken en we samen feedback geven op reclame-uitingen. Ik geloof erin dat we samen bedrijven kunnen helpen commercials te verbeteren, zodat wij daar uiteindelijk baat bij hebben: voor ons relevante commercials die geen straf zijn om te bekijken.

Ik daag bedrijven uit zich kwetsbaar op te stellen en hun commercials ter beoordeling voor te leggen aan heel Nederland of juist aan een specifieke doelgroep, of de commercial nu al uitgezonden wordt of nog niet.

Commercialreview biedt hier een platform voor: bereik gemakkelijk en snel jouw doelgroep met jullie commercial en win zeer nuttige feedback in!

Samen maken we op een leuke en gemakkelijke manier commercials beter!

Wie zijn wij?

Ruben Balfoort Uitvinder en eigenaar

De passie voor commercials en positionering is vooral ontstaan gedurende mijn studie Bedrijfskunde en master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik geloof er heel erg in dat er grote verbeterslagen gemaakt kunnen worden en dat traditionele marketingmethoden minimaal moeten worden aangevuld met hedendaagse technieken die meetbaarder en goedkoper kunnen zijn. Het geeft heel veel energie om te kunnen bedenken en uit te voeren wat ik leuk vind. Daarnaast probeer ik op de hoogte te blijven van technologie, innovaties, politiek, muziek en houd ik heel erg van het bezoeken van landen met veel zon. Dit heb ik een paar jaren als reisleider mogen doen: heel erg aan te raden!

Ik hoop dat jullie, net als ik, veel plezier kunnen halen uit deze website!

Pieter Meinema Softwareontwikkelaar

Als softwareontwikkelaar ben ik actief voor commercialreview.nl. Ik ben liefhebber van techniek - zeker als het om data en data-analyse gaat. De afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met het ontwikkelen van webapplicaties. Deze ervaring wil ik inzetten om commercialreview.nl een mooie applicatie te maken.