HomePrijzen

Prijzen

Campagneonderzoek

vrouw op telefoon

Veelgestelde vragen over onze producten:

  • Wat zijn je eerste gedachten over deze reclame?
  • Welk cijfer geef je deze reclame?
  • Had je deze reclame al gezien/ gehoord?
  • In hoeverre zet de reclame je aan tot actie?
  • In hoeverre vind je deze reclame onderscheidend?
  • In hoeverre vind je deze reclame leuk om naar te kijken/ luisteren?
  • In hoeverre vind je deze reclame geloofwaardig?

Yes. Dit kan. Voeg zelf extra vragen toe voor €50 per vraag.

Kies je voor het pakket merkonderzoek, dan sla je eigenlijk twee vliegen in één klap. Door elk kwartaal een merkonderzoek uit te voeren en tegelijkertijd campagnes te testen, weet je precies wat voor invloed heeft op de gestelde KPI’s.

We bieden een standaardpakket aan die voor de meeste bedrijven van toegevoegde waarde zal zijn. Wil je hiervan afwijken en vaker of juist minder vaak merkonderzoeken laten lopen? Neem hier zeker contact over op, er is veel mogelijk. Onderstaande services zitten inbegrepen het pakket voor merkonderzoek:

 

Soms zegt de prijs iets over de kwaliteit; maar soms zegt het iets over hoe efficiënt en slim de dienst wordt geleverd. Bij ons ben je geen grote bedragen kwijt aan tijdrovende zaken als, onderzoeksopzet, dataverzameling of rapportage; simpelweg omdat we dit snel en slim kunnen. Wij geloven niet in dure consultancy. Wij geloven in verfijnde software die jou helpt om zelf conclusies te trekken over je eigen merk en campagnes. Mocht je vervolgens toch aanvullend advies nodig hebben, dan is dat uiteraard mogelijk.

Het is mogelijk om individuele campagnes te laten testen. De kosten voor campagne onderzoek zijn niet in één standaardpakket te verpakken. Het verschil zit ‘m in de onderzoeksmethodes die we aanbieden voor tv-commercials en voor out-of-home en radioreclames.

Heb je vragen over de prijzen van het marktonderzoek? Of wil je vaker of minder vaak een merkonderzoek laten lopen? Neem gerust contact met ons op. We doorlopen graag onze mogelijkheden met je. Neem contact met ons op