HomeVeelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze werkwijze of diensten? Op deze pagina geven we antwoord op onze veelgestelde vragen door reviewers en bedrijven. Staat je vraag er niet tussen? Schroom zeker niet om contact met ons op te nemen.

Voor reviewers

Hoe kan ik punten sparen op commercialreview?

Punten sparen doe je door de verschillende marketinguitingen zoals commercials te beoordelen. Bij elke commercial kun je linksonderaan een icoontje zien met muntjes. Hierin staat aangegeven hoeveel punten – oftewel commercialcoins – je verdiend als je meedoet met het onderzoek. Nadat je het onderzoek hebt voltooid, worden de punten toegekend aan je account. Let wel op: je kunt niet met elke commercial punten verdienen. Het munt-icoontje zal in dat geval niet te zien zijn.

Hoeveel punten kan ik sparen per commercial?

Je kunt aan het munt-icoontje links onderaan de commercial zien of en hoeveel punten er te verdienen zijn. Het aantal te verdienen punten verschilt per commercial. Niet voor alle commercials zijn er punten te verdienen. Als reviewer bepaal je zelf aan welke onderzoeken je meedoet. De gespaarde punten wissel je in onze cadeaushop voor cadeaubonnen.

Wat doet commercialreview met mijn persoonlijke gegevens?

Bij het aanmaken van je account vragen we een aantal persoonlijke gegevens van je: geboortedatum, geslacht en de cijfers van je postcode. Deze gegevens slaan we op en gebruiken we voor de analyses. Echter zal de persoonlijke data nooit gedeeld worden met bedrijven en adverteerders. Zij krijgen alleen geaggrregeerde en geanonimiseerde data te zien. In onze privacy statement leggen we haarfijn hoe we met jouw data omgaan.

Welke beloningen kan ik krijgen voor mijn deelname?

Met ons spaarprogramma spaar je ‘commercialcoins’. Deze coins kun je in onze cadeaushop inwisselen voor waardebonnen van bijvoorbeeld Bol.com. Het aantal te verdienen coins is per onderzoek verschillend. Je kunt aan het munt-symbool zien of er munten te verdienen zijn en hoeveel.

Kan iedereen deelnemen aan het spaarprogramma?

Iedereen vanaf 18 jaar en ouder en woonachtig in Nederland kan meedoen aan het spaarprogramma. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en wat persoonlijke gegevens invullen. Daarna kun je al meedoen met onze onderzoeken.