[column] Commercialreview augustus 2023

COLUMN | De meest opvallende commercials van juli. Deze keer bespreken we de volgende commercials in onze column op MarketingTribune:

McDonald’s Nederland (TBWANEBOKO), Oranje Fonds (B.R.A.I.N. Creatives), Kruidvat (DDB Amsterdam), Old Amsterdam (Westland Kaas B.V.LifeHunters | Helpful Brandstories) & Centraal Beheer (DDB Amsterdam)

Lees hier de hele column

Samen met adverteerders en bureaus vormt commercialreview.nl dé Nederlandse commercialdatabase. Ons panel geeft feedback op alle deelnemende commercials en we publiceren de beste en meest opvallende commercials in onze column op MarketingTribune. Commercials aanmelden kan hier.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

twintig + 9 =