Over ons

Een aantal jaren geleden, keek ik veel voetbalwedstrijden op tv in mijn studentenkamertje, waarbij de wedstrijden natuurlijk werden onderbroken door commercials. Dit was veelal tot ergernis, maar ik merkte dat iedereen een uitgesproken mening had over vrijwel elke commercial. Of je nou wilt kijken of niet (meestal liever niet), commercials doen wat met je.

Toen besefte ik mij: deze informatie blijft nu in mijn studentenkamertje hangen maar dit moeten bedrijven horen. Het is zo waardevol om te horen wat commercials, en daarmee een belangrijke uiting van jouw merk, nou echt doen in de hoofden en huiskamers van de mensen die je wilt bereiken.

Het gevolg: dit platform waarop iedereen zich kan uitspreken en we samen feedback geven op reclame-uitingen. Ik geloof erin dat we samen bedrijven kunnen helpen commercials te verbeteren, zodat wij daar uiteindelijk baat bij hebben: voor ons relevante commercials die geen straf zijn om te bekijken.

Ik daag bedrijven uit zich kwetsbaar op te stellen en hun commercials ter beoordeling voor te leggen aan heel Nederland of juist aan een specifieke doelgroep, of de commercial nu al uitgezonden wordt of nog niet.

Commercialreview biedt hier een platform voor: bereik gemakkelijk en snel jouw doelgroep met jullie commercial en win zeer nuttige feedback in!

Samen maken we op een leuke en gemakkelijke manier commercials beter!

Ruben Balfoort

Pers en publicaties