Maak marketing meetbaar

Het moet vanzelfsprekend zijn dat elk bedrijf zeker weet dat al hun marketinguitingen het juiste effect gaan hebben en relevant zijn, door ze te hebben voorgelegd aan hun doelgroep op commercialreview.nl!

Nieuwste commercials

Dé tool voor marketingprofessionals

Waarom zou u het risico nemen om marketinguitingen ongetest te publiceren? In veel gevallen is dit omdat het te tijdrovend en te kostbaar is om een (pre-)test uit te voeren. Dat is precies waar wij verandering in brengen.

commercialreview.nl is hét platform om commercials en andere commerciële uitingen, gedegen, efficiënt, transparant en voordelig te (pre-)testen en te benchmarken. Dit doen we door onderzoeken online op het platform uit te voeren, waarbij een specifieke doelgroep gekozen kan worden. Reviewers sparen commercialcoins die ingewisseld kunnen worden tegen waardebonnen.

Waarom commercialreview.nl?

Gelooft u, net als wij, dat het vanzelfsprekend moet zijn dat u weet wat voor effect uw commerciële uiting gaat hebben en of deze relevant is voor uw doelgroep? Dan helpen wij u graag om uw marketingbudget zo effectief mogelijk te besteden.

Test en meet
Test gedegen hoe uw commercials worden beoordeeld in uw doelgroep en verbeter op basis van nieuwe inzichten.
Benchmarken
Vergelijk uw commercials met andere bedrijven in uw sector en met uw eigen oudere commercials.
Betrouwbare data
Uw doelgroep geeft feedback in hun natuurlijke omgeving doordat alles online gebeurt. Dit zorgt voor een zo betrouwbaar mogelijk resultaat.
Voor elk bedrijf
Wij voorkomen onnodige kosten omdat alles efficiënt en geautomatiseerd gaat. Dit biedt oplossingen voor elk marketingbudget.
Kennispartner
Graag delen wij onze kennis en ervaring met u. Samen denken we na welk onderzoek en welke analyses u nodig heeft.
Objectief en onafhankelijk
Commercialreview.nl is volledig onafhankelijk. We bieden transparantie in onze onderzoeken en publiceren regelmatig over de uitkomsten.

Wat levert het reviewers op?

We hebben een eigen spaarsysteem ontwikkeld: voor elke review verdienen reviewers commercialcoins. Deze commercialcoins kunnen worden ingewisseld in onze cadeaushop tegen mooie beloningen. De mening van uw doelgroep is goud waard!

Bekijk de cadeaushop

Wat zeggen onze klanten?


Met commercialreview.nl kregen we duidelijke inzichten in wat onze doelgroep van onze commercial en van ons merk vond. Dit helpt ons in toekomstige campagnes nog beter op onze doelgroep af te stemmen.
vakanties.nl
Website van vakanties.nl
Het platform van Commercialreview.nl gaf ons de mogelijkheid om echte inzichten te krijgen wat mensen van de commercial vonden. De kracht van Commercialreview.nl ligt op het feit dat het mensen een veilige plek geeft waarin ze anoniem, op eigen initiatief, hun mening kunnen geven op commercials. Hierdoor kwamen de meest eerlijke meningen en gevoelens naar boven en kregen we een optimaal beeld van onze commercial.
Leolux
Website van Leolux
Fantastisch om te zien dat onze commercial als beste is beoordeeld in de Fietscategorie (voorjaar 2019)! Daaruit blijkt wel dat onze boodschap 'Wij zijn er voor alle fietsers' goed is overgekomen bij de kijker. Ook de andere inzichten uit het vrij in te vullen veld zijn voor ons erg waardevol. We gaan in overleg met het reclamebureau om te kijken of en hoe we de feedback kunnen verwerken, zodat we in de toekomst onze fietsfilosofie nog beter over kunnen brengen aan de kijker.
Bike Totaal
Website van Bike Totaal

Welke prijs kunt u verwachten?


Marketing
299

Bedrijfsprofiel pagina

Tegoed van 500 reviews

Altijd twee basisvragen per commercial

Optioneel: voeg zelf extra vragen toe

Dashboard met live resultaten

Downloadbare .csv dataset

Geavanceerd
1250

Bedrijfsprofiel pagina

Uitgebreide pre- of posttest

Representatieve testgroep (standaard n=100)

Vrijheid in het samenstellen van de vragen

Kies je eigen doelgroep

Dashboard met live resultaten

Downloadbare .csv dataset

Compleet
2250

Bedrijfsprofiel pagina

Uitgebreide pre-test

Uitgebreide posttest

Twee representatieve testgroepen (standaard n=100)

Vrijheid in het samenstellen van de vragen

Kies je eigen doelgroep

Dashboard met live resultaten

Downloadbare .csv dataset

We staan altijd open voor specifieke testverzoeken die beter passen bij jouw situatie. Bekijk dit voorbeeld om te zien hoe wij een andere klant hebben geholpen

De hoogst beoordeelde commercials


anwb
jumbo
staatsloterij
jumbo
plus
staatsloterij
Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe commercials