Fietscommercial competitie op Commercialreview

Balfoort heeft commercialreview.nl heb ik opgericht omdat hij voelde dat veel bedrijven heel veel geld in commercials investeren, zonder dat ze echt een goed idee hebben van de effecten van die commercial. “Wie kijkt de commercial? Kijken ze dan ook echt? Wat vinden ze ervan? Worden ze erdoor aangesproken?,” vraagt Balfoort zich af. “Dat zijn enorm belangrijke dingen om te weten en ik wil bedrijven daarbij helpen. Commercials voorleggen aan Nederland en de Nederlander, voor wie de commercial uiteindelijk bedoeld is, laten spreken: welk gevoel roept het op? Wat zijn je eerste gedachten?” vraagt Balfoort zich af.


Lees hier verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + veertien =