Wat is commercialreview.be?

Ons doel met commercialreview.be: sneller, makkelijker, beter en goedkoper commercials en andere commerciële uitingen kunnen (pre-)testen in specifieke doelgroepen, dan andere oplossingen die op de markt zijn. We gaan dit toegankelijk maken voor alle bedrijven en niet alleen voor de grote partijen met grote budgetten.

Veel partijen doen heel traditioneel onderzoek: mensen naar een onderzoeksruimte halen en hen doorzagen over een bepaalde commercial. Dit kost veel tijd en geld en is in veel gevallen niet realistisch: wanneer je een commercial online of op TV ziet, vorm je in een aantal seconden een mening en indruk en ga je hier niet een uur over brainstormen.
– Wij trekken alles naar online: waardoor er talloze variaties en mogelijkheden zijn, waardoor meten efficiënt kan, waardoor er veel data beschikbaar komt en dit makkelijk vergelijkbaar is met allerlei commercials en bedrijven.
– We hebben een eigen spaarsysteem klaarstaan waar we reviewers met punten kunnen belonen en ze de punten kunnen inwisselen tegen beloningen (Waardebonnen)
– We kunnen alle soorten commerciële uitingen testen (Tekst, banners, afbeeldingen, video’s, audiofragmenten enz.)

– We maken het een self-service platform: mogelijk om zelf je doelgroep te selecteren en je vragen in te voeren die je wilt stellen. Wij assisteren hier natuurlijk zo nodig bij en hebben al een set aan vragen klaarstaan.
– We maken automatisch gegenereerde rapporten mogelijk, met uitkomsten waarbij je als bedrijf zelf kunt kiezen welke data je wilt selecteren/ vergelijken.

Interesse? Neem zeker contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 7 =